Duurzaamheidsbeleid.

We wachten niet op de toekomst, we creëren 'm zelf.

Believe.

Believe is het maatschappelijk verantwoord ondernemen beleid van Bunzl Nederland, dat als framewerk dient voor alle Nederlandse werkmaatschappijen.

Zorg dragen, voor mens en milieu.

Believe is opgebouwd uit vijf pijlers die alle te maken hebben met duurzaamheid en sociale gelijkheid. De pijlers zijn gebaseerd op het aanbieden van een duurzaam assortiment, het ontwikkelen van duurzame relaties met ketenpartners, de arbeidsomstandigheden van onze buitenlandse fabrikanten en de 'happiness' van onze medewerkers.

Jaarverslag 2023.

Zorg dragen voor alle dagelijkse, essentiële niet-handelsgoederen met duurzaamheid als fundamenteel principe. Dat is de missie waar wij, Bunzl Retail & Industry en Janssen Packaging, met een gedreven duurzaamheidsteam, vanuit verschillende disciplines in de organisatie, invulling aan geven. Dit doen we middels ons duurzaamheidsbeleid Believe, dat gericht is op het aanbieden van een duurzaam assortiment, het ontwikkelen van duurzame relaties met ketenpartners, de arbeidsomstandigheden van onze leveranciers en het geluk van onze medewerkers. Benieuwd naar wat we samen het afgelopen jaar bereikt hebben?

Stel je vraag aan ons Believe team!