MVO-beleid.

We wachten niet op de toekomst,
we creëren 'm zelf.

Believe is het maatschappelijk verantwoord ondernemen beleid van Bunzl Nederland dat als framewerk dient voor alle Nederlandse werkmaatschappijen.

Jaarverslag 2022.

Zorg dragen voor alle dagelijkse, essentiële niet-handelsgoederen met duurzaamheid als fundamenteel principe. Dat is de missie waar wij, Bunzl Retail & Industry en Janssen Packaging, met een gedreven duurzaamheidsteam, vanuit verschillende disciplines in de organisatie, invulling aan geven. Dit doen we middels ons duurzaamheidsbeleid Believe, dat gericht is op het aanbieden van een duurzaam assortiment, het ontwikkelen van duurzame relaties met ketenpartners, de arbeidsomstandigheden van onze leveranciers en het geluk van onze medewerkers. Benieuwd naar wat we samen het afgelopen jaar bereikt hebben?

SUP-wetgeving.

We begrijpen dat er veel op je afkomt met de komst van de SUP-wetgeving. De wet ging in op 3 juli 2021. De eerstkomende vervolgstap is dat per 1 januari 2024 een toeslag betaald moet worden voor plastic voedselverpakkingen en wegwerpbekers. 

Code Of Conduct.

Onze positie brengt grote verantwoordelijkheden met zich mee. Verantwoordelijkheden die wij met trots dragen. Om zeker te stellen dat we voldoen aan de verwachtingen hebben we een internationale gedragscode opgesteld.

Stel je vraag aan ons Believe team!