Flexibel. Handmatig. Eenvoudig. Dit zijn enkele voordelen van de FasFil® Mini en FasFil® M. Deze twee papieren opvuloplossingen van Bunzl Retail & Industry bieden de bescherming die jouw product nodig heeft en zijn gemakkelijk in gebruik. Uitermate geschikt voor kleine bedrijven die dus maar een paar pakketten per dag verzenden.

De FasFil® Mini en FasFil® M

De FasFil® Mini en FasFil® M zijn handmatige oplossingen, waarbij je het papieren opvulmateriaal er met de hand uithaalt. De systemen zijn daardoor erg laagdrempelig en heeft als voordeel dat ze geen stroomvoorziening nodig hebben. Het zijn eenvoudige en compacte oplossingen (40cm x 30cm), die geschikt zijn om jouw product snel in papier te wikkelen voor een veilig transport.

De FasFil® Mini is een simpele doos die je overal neer kunt zetten. In de doos zit het papieren opvulmateriaal dat je zelf op maat kunt scheuren voor jouw pakket. De FasFil® M is een statief waar het papieren opvulmateriaal in zit. Dit statief schroef je op jouw inpakbureau en neemt weinig ruimte in beslag. Vervolgens scheur je het papier aan de rand van het statief af, waardoor je met één hand het gewenste hoeveelheid papier verkrijgt.

De twee opvuloplossingen zijn ontwikkeld voor efficiëntie. Dankzij de perforatie in het papieren materiaal ontstaat een eenvoudig scheurproces. Zo produceer je nooit teveel opvulmateriaal, is het handig in gebruik en ergonomisch verantwoord. Daarnaast brengen beide systemen ook een duurzaamheidsaspect met zich mee. Het papier wordt gemaakt van 100% gerecycled materiaal, dat op verantwoorde wijze is ingekocht, heeft het SFI-certificaat (Sustainable Forestry Initiative) en kan worden gerecycled bij het oud papier.

Wat betekent dit voor jou?

‘’Wij kunnen ons bij Bunzl Retail & Industry voorstellen dat je flexibel wilt zijn als het gaat om het opvullen van jouw pakketjes. Deze oplossingen zijn eenvoudig in gebruik en kun je overal neerzetten. We denken continu mee in oplossingen die aansluiten op hetgeen wat voor jou inpakproces belangrijk is. Dat is onze kracht,’’ vertelt Ido van Vemde, Sr. Category Manager.

Wil je meer informatie over dit compact en duurzame concept of vrijblijvend advies? Neem dan contact op met jouw contactpersoon bij Bunlz Retail & Industry of via 026-3843838 of info-arnhem@bunzl.nl.

Meer informatie over dit concept vind je ook op onze webshop Verzendverpakkingenshop.nl’ Ga rechtstreeks naar de webshop

Verder inspiratie opdoen over het verzenden van jouw pakketjes? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Verzendverpakkingenshop.nl door onderaan onze homepage je e-mailadres in te voeren.

Deze exclusieve promotie wordt mogelijk gemaakt door het Experience Center. FasFil® Mini en FasFil® M worden geproduceerd door Sealed Air, partner van het Experience Center Bunzl Retail & Industry.