Op zoek naar een oplossing om makkelijk en duurzaam zelf opvulmateriaal te produceren voor het verzenden van jouw pakketjes, maar niet genoeg ruimte voor opslag of een grote machine? Bunzl Retail & Industry biedt het ideale systeem voor kleine- en middelgrote bedrijven en winkels: het NewAir I.B.® Nano systeem. Een compact systeem om direct vanaf jouw kantoor of locatie opvulmateriaal te produceren. Zo kun je jouw waardevolle producten voorzien van de nodige bescherming tijdens transport.

Voordeel opvul-systeem

Bunzl Retail & Industry biedt verschillende opvul-systemen aan en zorgt zo voor een passende oplossing voor ieder bedrijf, zowel groot als klein. De opvul-systemen maken het mogelijk om jouw opvulmateriaal op je eigen werkplek te produceren. Opvulmateriaal is namelijk een belangrijk onderdeel bij het verpakken en brengt verschillende voordelen met zich mee. Eén van de belangrijkste voordelen? Bescherming. Opvulmateriaal biedt jouw product de bescherming die het nodig heeft tijdens transport.

NewAir I.B.® Nano systeem

Verzend jij een 20-tal pakketjes per dag? Dan is het NewAir I.B.® Nano systeem een zeer geschikte keuze, ook als instapmodel. Het systeem is compact (71 cm x 43 cm x 23 cm - 11,3 kg), makkelijk in gebruik en kent verschillende opvulopties.

Met het NewAir I.B.® Nano systeem produceer je machinaal plastic opvulmateriaal. Met slechts één druk op de knop, heb je meteen de opblaasbare productbescherming paraat. Er zijn verschillende soorten luchtkussen folies verkrijgbaar met verschillende afmetingen om af te stemmen op jouw producten.

Waarom kiezen voor het NewAir I.B. Nano ® systeem? Door het compacte systeem is het uitermate geschikt voor kleine- en middelgrote e-commerce bedrijven of winkels. Denk bijvoorbeeld aan sieradenwinkels, een cadeaushop of jouw bedrijf aan huis. Vaak is er in dit soort winkels of bedrijven maar weinig extra opslagruimte voor verpakkingsmateriaal. De video laat zien hoe eenvoudig het werkt. Misschien is het NewAir I.B.® Nano systeem wel de ideale oplossing voor jouw bedrijf!

Duurzaam opvullen

Het NewAir I.B.® Nano systeem richt zich, net als Bunzl Retail & Industry, op een aantal basisprincipes voor duurzaamheid (zoals Reduce, Reuse en Recycle). Allereerst bespaar je een hoop luchttransport, doordat het plastic opvulmateriaal op locatie wordt geproduceerd. Er hoeven dus minder vrachtwagens te rijden voor dezelfde hoeveelheid folie (Reduce). Daarnaast is het materiaal kwalitatief sterk zodat het hergebruikt kan worden (Reuse). Tot slot is het materiaal recyclebaar waardoor de klant het kan meegeven aan de gewone inzameling naar de bestaande recyclagefaciliteiten (Recycle).

Wil jij ook snel en eenvoudig opvullen?

Het systeem is binnen tien seconden opgestart en met één druk op de knop kun je het opvulmateriaal, in verschillende maten en soorten, produceren. ‘’Wij zien dat vooral kleine bedrijven en winkels geen ruimte, tijd en geld hebben voor grote systemen. En dat is ook helemaal niet nodig. Dit apparaat is de geschikte oplossing voor het snel en eenvoudig produceren van jouw eigen opvulmateriaal,’’ licht Ido van Vemde, Sr. Category Manager bij Bunzl Retail & Industry, toe.

Wil je meer informatie over dit compact en duurzame concept of vrijblijvend advies? Neem dan contact op met jouw contactpersoon bij Bunlz Retail & Industry of via 026-3843838 of info-arnhem@bunzl.nl.

Meer informatie over dit concept vind je ook op onze webshop Verzendverpakkingenshop.nl’ Ga rechtstreeks naar de webshop.

Verder inspiratie opdoen over het verzenden van jouw pakketjes? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Verzendverpakkingenshop.nl door onderaan onze homepage je e-mailadres in te voeren.

Deze exclusieve promotie wordt mogelijk gemaakt door het Experience Center. Het NewAir I.B.® Nano systeem wordt geproduceerd door Sealed Air, partner van het Experience Center Bunzl Retail & Industry.