Verzendverpakkingenshop.nl, onderdeel van Bunzl Retail & Industry, bestaat deze maand tien jaar en dat moet gevierd worden! Klanten worden in het zonnetje gezet, de introductie van het spaarprogramma vindt plaats, een winactie, een proostmoment met alle collega’s en een spannende onthulling. Een feestelijke maand voor zowel de klant als voor de collega’s van de Verzendverpakkingenshop.nl.

Het ontstaan van de webshop

Bunzl Retail & Industry levert totaaloplossingen voor concept én proces op het gebied van verpakkingen, disposables, transportoplossingen en hygiëneproducten aan grote bedrijven in de food- en non-food sector. Ruim tien jaar geleden ontstond bij hen de vraag om ook de kleinere bedrijven en startups te ontzorgen met hun passende oplossingen, kennis en expertise. Het begin van de Verzendverpakkingenshop.nl. Door de jaren heen hebben er veel ontwikkelingen plaatsgevonden. De digitale wereld veranderde sneller dan ooit. Verschillende bezorgmogelijkheden, betaalopties en de vereenvoudiging van het online winkelen volgden in een rap tempo.

Jubileum

Tijdens het jubileum vindt de introductie van een spaarprogramma plaats en geldt de gehele maand tien procent korting op het hele assortiment. Daarnaast worden de vaste klanten van de Verzendverpakkingenshop tijdens het jubileum in het zonnetje gezet. Er worden jubileumboxen aan klanten overhandigd en awards uitgereikt door de collega’s van de Verzendverpakkingenshop.nl. Het belooft een maand vol actie te worden voor de Verzendverpakkingshop.nl met als klapper op de vuurpijl: Een nieuw logo! Verzendverpakkingenshop.nl onthult in deze feestelijke maand een jong, fris en hip nieuw logo met passende uitstraling om de volgende tien jaar knallend in te luiden. Dit logo wordt via de kanalen van de Verzendverpakkingenshop.nl en Bunzl Retail & Industry in juni bekend gemaakt.

Toekomst

De komende tien jaar? De Verzendverpakkingenshop.nl blijft zich verder ontwikkelen om het zo iedere dag een beetje beter te doen. Het assortiment verder verduurzamen, de service blijven optimaliseren en nog meer klanten voorzien van de juiste kennis en expertise, zodat ieder bedrijf in Nederland zo goed en efficiënt mogelijk haar producten kan versturen. Om dit te realiseren, groeit het team hard om er voor te zorgen dat ook de komende tien jaar de Verzendverpakkingenshop.nl dé webshop voor jouw webwinkel is.