Sinds vorige week is Bunzl Retail & Industry actief op het e-commerce platform van NextDeli. Dit is een platform dat gericht is op versspeciaalzaken. NextDeli focust zich op slagerijen, viswinkels, delicatessenwinkels, bakkerijen, groentezaken en slijterijen. Op het moment zijn er zo’n 50 leveranciers van allerlei grondstoffen, hulpstoffen, halffabricaten en eindproducten bij het platform van NextDeli aangesloten. Hier is Bunzl Retail & Industry nu één van!

NextDeli is een E-commerce platform, exclusief gericht op versspeciaalzaken. Het resultaat van deze overeenkomst is dat ondernemers ,van op dit moment nog slagerijen, de mogelijkheid krijgen om de producten van Bunzl Retail & Industry rechtstreeks, snel en gemakkelijk te bestellen.

“Verpakken draagt bij aan de ervaring van de klant.”

Ben Hansen, directeur van NextDeli: “Speciaalzaken zijn vooral met hun ambacht bezig, waarbij het verpakken daarvan belangrijk is, maar vaak niet de focus heeft. Bunzl Retail & Industry is juist gespecialiseerd in verpakkingsoplossingen en vaart voorop als het gaat om bijvoorbeeld duurzaamheid. Iets waarmee je je als versspeciaalzaak juist kunt onderscheiden in deze tijd. Ook wil je een zo laag mogelijke kostprijs van je product en daarom zijn wij er trots op te kunnen melden dat Bunzl Retail & Industry als leidende specialist in Nederland heeft gekozen voor een unieke samenwerking met het NextDeli platform voor speciaalzaken. Bunzl heeft een zeer groot assortiment, vandaag te bestellen en snel verzonden.”

Dirk Wijnveen, Business Unit Manager Food bij Bunzl Retail & Industry, vult aan: "We vinden het belangrijk om onze klanten te ontzorgen. Waar zij zich kunnen bezighouden met hun core business, zorgen wij voor een oplossing die past bij hun bedrijf en beleid. De verpakking draagt daarnaast ook bij aan de klantbeleving, en hiermee komt de passie van de speciaalzaak nog meer naar voren."