Schone handen, een recept voor ieders gezondheid. Iedere dag van belang, maar actueler dan ooit! Goede hygiëne is belangrijk voor de gezondheid en voor de zaken. Men wil de zekerheid hebben te verblijven, eten of werken in een veilige, schone omgeving. Bedrijven willen de zekerheid dat ze er alles aan hebben gedaan om de gezondheid te bevorderen en ziekteverzuim te voorkomen. Bent u zich bewust van de vele oplossingen die er zijn om de hygiëne binnen uw bedrijf te bevorderen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden van Tork: een uitgebreid assortiment met oplossingen die u ontzorgen in uw hygiënewensen.

Tork Reflex®

Bent u op zoek naar een oplossing voor dagelijkse werkzaamheden als het afnemen van oppervlakten en het drogen van handen in uw keuken(s) of de ruimtes waar bereiding plaats vindt? Probeer dan Tork Reflex®: een uniek vel-voor-vel-systeem, speciaal ontworpen voor een betere doorstroom in de keuken. Het Tork Reflex® systeem verbetert de toegankelijkheid tijdens drukke openingstijden met het nieuwe draaiende mondstuk, waardoor gebruikers vanuit elke hoek papier kunnen pakken. Daarnaast wordt kruisbesmetting voorkomen, omdat de gebruiker alleen het vel aanraakt dat gebruikt wordt. De dispenser is eenvoudig schoon te maken, het papierverbruik blijft onder controle door het vel-voor-vel-systeem, de vullingen gaan langer mee en de indicators zorgen ervoor dat u nooit zonder papier zit.

Tork XpressNap Fit®

Hoe effectief is uw servetoplossing? Vaak wordt dezelfde servetoplossing gebruikt, die al jaren gebruikt wordt, zonder eens na te denken over de negatieve effecten op activiteiten als tijdrovende vulmomenten, onnodig servetgebruik, rommelige servetresten en onhygiënische dispensers die de ervaring bederven. Tork biedt met de Tork Xpressnap Fit® een innovatief servetsysteem dat ontworpen is om tijd en ruimte te besparen met een compact design dat in de meest drukke ruimten past, dat minder vaak gevuld hoeft te worden, minder afval geeft waar u rekening mee dient te houden en eenvoudig te reinigen is. Met TorkXpressNap Fit® kunt u zich dus focussen op uw gasten en uw core business. Tot slot kunt u gemakkelijk zelf uw marketingboodschap creëren om met de dispensers bij te dragen aan een persoonlijke ervaring.

Tork PaperCircle®

Tork PaperCircle® biedt de eerste recyclingservice voor papieren handdoeken. Wij helpen uw bedrijf met recyclen zodat uw gebruikte handdoeken lokaal worden omgezet naar nieuwe hygiëne tissueproducten. Tork PaperCircle® is een complete oplossing voor het verminderen van afval en het verlagen van uw ecologische voetafdruk voor papieren handdoeken met tenminste 40%! Lees meer over de werking en de voordelen van Tork PaperCircle® in het artikel over Tork PaperCircle®.

Tork PeakServe®

Drukbezochte toiletten kunnen vaak vies en overvol zijn. Tork PeakServe® biedt de oplossing om dit te voorkomen. Deze dispenser bevat een nieuw soort papieren handdoekjes waardoor het een grotere capaciteit kan bieden en geeft doekjes sneller en zonder onderbreking uit. De handdoekjes zijn zo in elkaar gevouwen dat elke navulling een ononderbroken set papier is. Hierdoor kan een grote menigte snel en zonder onderbrekingen of verstoppingen de handen drogen. Tot slot kan de dispenser twee keer zo snel hervuld worden.

Laten we samen goede gewoonten stimuleren!

Ons Tork assortiment heeft een volledig assortiment producten en diensten op het gebied van hygiëne en reiniging. Tot de producten behoren onder andere dispensers, papieren handdoeken, toiletpapier, zeep, servetten, industriële poetsrollen en keukenpapier. Wilt u meer informatie over een van de genoemde hygiëne concepten of advies om uw hygiëne voorzieningen uit te breiden? Vraag ons vrijblijvend hoe we u in uw bedrijf kunnen helpen betere gewoonten te stimuleren ter bevordering van de hygiëne en de gezondheid door contact op te nemen met uw contactpersoon bij Bunzl Retail & Industry of via onderstaande contactgegevens.

Telefoonnummer: 026-3843838

E-mailadres: info-arnhem@bunzl.nl.