Over de hele wereld stappen bedrijven over op een circulaire economie, waarbij voor elk onderdeel van hun bedrijf de cirkel wordt gesloten. Ook u kunt hier een steentje aan bijdragen op het gebied van hygiëne met het Tork PaperCircle® concept: de eerste recyclingservice voor papieren handdoeken. Wij helpen uw bedrijf met recyclen zodat uw gebruikte handdoeken lokaal worden omgezet naar nieuwe hygiëne tissueproducten. Tork PaperCircle® is een complete oplossing voor het verminderen van afval en het verlagen van uw ecologische voetafdruk voor papieren handdoeken met tenminste 40%, zodat u een belangrijk statement maakt naar uw werknemers en bezoekers.

Hoe Tork PaperCircle® werkt

Bunzl Retail & Industry ondersteunt u bij de opzet, implementatie en het doorlopend gebruik, zodat uw overgang naar een circulaire economie soepel en efficiënt verloopt.

PaperCircle® werkt als volgt:

·         Uw bezoekers en werknemers gebruiken de sanitaire ruimten zoals ze gewend zijn, maar gooien hun papieren handdoek in de daarvoor bestemde afvalbak, nadat ze hun handen hebben gedroogd.

·         Schoonmakers legen de afvalbakken zoals gewoonlijk, maar houden de handdoeken apart op hun karretje.

·         De recyclingpartner verzamelt de papieren handdoeken en brengt deze naar de lokale Essity-papierfabriek.

·         De Essity-locatie recyclet de papieren handdoeken tot nieuwe hygiëne tissueproducten.

·         Uw gebruikte papieren handdoeken komen terug in de kringloop als nieuwe hygiëne tissueproducten.

Wat zijn de voordelen voor u?

·         Sluit de cirkel zodat uw gebruikte papieren handdoeken nieuwe gerecyclede hygiëne tissueproducten worden en geen afval.

·         Haal uw doelstellingen voor afval en ecologische voetafdruk om een meer duurzame en circulaire onderneming te worden.

·         Laat uw inzet zien op het gebied van duurzaamheid door middel van statistieken en feedback die u in uw communicatie kunt gebruiken.

·         Vestig de aandacht op uw duurzaamheidsinitiatieven via creatieve communicatie in de sanitaire ruimte.

Interesse? Wij staan u graag te woord!

Wilt u meer informatie over Tork PaperCircle® of andere hygiëne concepten? U bent bij ons aan het juiste adres voor de producten en concepten van Tork: een volledig assortiment producten en diensten op het gebied van hygiëne en reiniging. Tot de producten behoren desinfectiemiddelen, dispensers, papieren handdoeken, toiletpapier, zeep, servetten, industriële poetsrollen en keukenpapier. Een toonaangevend merk op het gebied van hygiëne, functioneel design en duurzaamheid. Meer informatie? Neem contact op met uw contactpersoon bij Bunzl Retail & Industry of via onderstaande contactgegevens.

Tips voor de preventie tegen het coronavirus? Klik hier!

Telefoonnummer: 026-3843838

E-mailadres: info-arnhem@bunzl.nl.