We gaven iedereen zomaar een hand bij binnenkomst. We vergaderden met velen in dezelfde ruimte. We zaten naast elkaar zonder er erg in te hebben. Zelfs met een kleine verkoudheid gingen we gewoon naar ons werk. Het wordt bijna onwennig als je alleen al aan deze momenten terugdenkt. Langzaam gaan we terug naar het nieuwe normaal. Naar deze momenten. Maar hoe bereiden we onszelf en elkaar hierop voor? Met het vernieuwde Tork Skincare en het nieuwe Mondmasker concept waarborg je de hygiëne binnen jouw bedrijfspand. Ook als we langzamerhand weer terug naar normaal gaan.

Verwachtingen na COVID-19

Uit onderzoek van onze partner Tork blijkt dat veel mensen hogere verwachtingen van hygiëne hebben na COVID-19. Met name in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, horeca, openbare toiletten, openbaar vervoer, winkelcentra, (sport)scholen, winkels en werkplekken zijn verwachtingen hoog. Het waarborgen van de hoge(re) hygiënenormen is daarom van belang. Dat vraagt om een hoge flexibiliteit en een lage complexiteit. Maar hoe doe je dat? Met de hygiëne concepten die wij bieden van Tork, verbeter jij aanzienlijk de hygiëne binnen jouw werkomgeving.

Tork Skincare

Sinds het begin van het virus is het wassen van onze handen een van de belangrijkste maatregelen. Voordat je een ruimte inkomt, wanneer je de ruimte verlaat en op willekeurige momenten van de dag was jij je handen. Dat vraagt om een oplossing, passend bij jouw beleid. Binnen het Skincare concept vallen verschillende huidverzorgingssystemen. Met dit concept desinfecteer je jouw handen eenvoudig en snel met schuim, gel of vloeibare desinfectans. Ook biedt het Skincare concept verschillende dispensers aan, om in te spelen op jouw wensen en behoeften. Waar eerder de schuim desinfectans in meerdere dispensers beschikbaar was, geldt dat nu ook voor de gel- en vloeibare desinfectans. Met dit concept waarborg jij de veiligheid van jouw medewerkers en klanten en verminder je het risico op kruisbesmetting. Naast hygiëne kijkt Tork ook naar de duurzaamheid van haar concepten. Een duurzame Skincare oplossing is de nieuwe Tork Zuivere Schuimhandzeep. De ingrediënten van deze zeep zijn voor 99 procent van natuurlijke oorsprong. Daarnaast is de verpakking recyclebaar en verbruik je tot wel 35 procent minder water in vergelijking met andere schuimzeep.

Tork Mondmaskers

Mondkapjes zijn niet meer weg te denken uit de maatschappij en sinds dit jaar nieuw in het assortiment van Tork. Ook op de werkvloer zie je ze regelmatig terug. Volgens onderzoek van Tork hebben bedrijven een toenemende behoefte om werknemers op het werk te beschermen en mensen gerust te stellen dat er hygiënische maatregelen zijn genomen. Daarnaast zorgen veel besmettingen op de werkvloer ervoor dat processen stilliggen door een tekort aan medewerkers. Met het Tork Mondmasker concept verminder je het risico op verspreiding van infecties. Deze mondmaskers beschikken over een dubbele elastische hoofdband en neusklem en is speciaal ontworpen voor een goede pasvorm. Ook is het mondmasker geplooid en bestaat het uit drie lagen van spingebonden en smeltgeblazen polypropyleen materiaal wat bacteriën filtert waardoor het vergelijkbaar is met een medisch mondmasker.

Bescherm jouw werknemers in het nieuwe normaal

''Onlangs gaf Tork een (online) training bij Bunzl Retail & Industry over deze concepten. Het is belangrijk om onze kennis en expertise over hygiëne concepten te verbreden, zeker in deze tijd. Wij adviseren je graag over de hygiëne op jouw werkvloer! Dat is waar ons partnership om draait,’’ zegt Ineke Dol, Key Accountmanager bij Bunzl Retail & Industry.

Met deze concepten bescherm je jouw werknemers in het nieuwe normaal. Laat je inspireren door een van onze Key Accountmanagers. Neem gerust contact met ons op!