Vul hier uw eigen inhoud in.

Hoe effectief is jouw servetoplossing? Of hoe hygiënisch zijn jouw bestekzakken en servetzakken? Veel to-go supermarkten blijven dezelfde oplossing gebruiken die ze altijd hebben gebruikt, zonder na te denken over de negatieve effecten op activiteiten als: tijdrovende vulmomenten, onnodig gebruik, rommelige resten en een onhygiënisch gevoel.

Efficiëntie verhoging is een vereiste

Neem de spitsuren in de to-go supermarkt. Mensen halen even snel een ontbijt voor het werk, een broodje voor bij de lunch of het avondeten na het werk. Een druk moment. Een plek waar mensen in alle haast nog snel een servet willen pakken of het bestek snel willen meenemen. Rondvliegende servetten, een onhygiënisch gevoel en onnodig gebruik zijn het resultaat. Dat vereist een verhoging van efficiëntie waarbij alles vlekkeloos verloopt. Zeker wanneer we straks weer meer vrijheid hebben. In de to-go supermarkt draait het om meer met minder doen, omdat er vrijwel altijd een tekort is aan tijd en ruimte.

Tork Xpressnap Fit®

Tork biedt met de Tork Xpressnap Fit® een innovatief servetsysteem dat ontworpen is om tijd en ruimte te besparen met een compact design. Dit concept past in de meest drukke ruimten, heeft minder vulmomenten nodig, geeft minder afval waar je rekening mee dient te houden en is eenvoudig te reinigen. Met TorkXpressNap Fit® focus je je dus op jouw gasten en jouw core business. Tot slot kun je gemakkelijk zelf jouw marketingboodschap creëren om met de dispensers bij te dragen aan een persoonlijke ervaring. Perfect voor drukke dagen op de werkvloer.

Wat betekent dit voor jou?

Uit onderzoeken van Tork blijkt het volgende:

·         Vermindert de vultijd van servetten met 46%

·         Vermindert het aantal weggegooide, ongebruikte servetten met meer dan 50%

·         Een duurzame en eenvoudig te reinigen dispenser vermindert de onderhoudstijd en beschermt servetten tegen vuil en morsen

·         Een maaltijdformaat servet wordt gevouwen om in de compacte dispenser te passen

·         Vermindert de benodigde voorraadruimte voor servetten met tot wel 35%

Sealed Napkin en Cuttlery Bag

De individueel verpakte servetten en hersluitbare bestekzakken zijn ideaal voor de to-go supermarkten. Het is hygiënisch, wat essentieel is in deze tijd. Met deze concepten van Tork geef je jouw klant een veilig en geruststellend gevoel en voldoe je aan de nieuwe hygiënenorm.

Laten we samen goede gewoonten stimuleren!

Ons Tork assortiment heeft een volledig assortiment producten en diensten op het gebied van hygiëne en reiniging. Tot de producten behoren onder andere dispensers, papieren handdoeken, toiletpapier, zeep, servetten, industriële poetsrollen en keukenpapier. Wil je meer informatie over een van de genoemde hygiëne concepten of advies om jouw hygiëne voorzieningen uit te breiden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Dat kan via jouw contactpersoon bij Bunzl Retail & Industry of via onderstaande contactgegevens.

Telefoonnummer: 026-3843838

E-mailadres: info-arnhem@bunzl.nl.