Jouw specialist in de logistiek.

Zo bespaar jij eenvoudig kosten!

1. Implementeer geautomatiseerde verpakkingsoplossingen.
Denk bijvoorbeeld aan een geautomatiseerde verpakkingslijn met eindloos karton. Je verspilt geen materiaal, de doos is precies op maat en je hebt minder medewerkers bij het inpakproces nodig.

2. Reduceren het aantal verschillende verpakkingen.
Met behulp van onze smartscan, bekijken we welke verpakkingen op jullie locatie in omloop zijn. Waar nodig reduceren we het aantal. Dit werkt efficiënter voor jouw logistieke collega's en er wordt minder verpakkingsmateriaal gebruikt.

3. Verminder het aantal transportbewegingen.
Door over te gaan naar one-stop-shopping, voorkom je onnodige logistieke bewegingen. Van kantoorartikelen en verpakkingsmateriaal tot bedrijfskleding en hygiëneartikelen. Wij hebben alles onder één dak.

Meer tips of hulp om kosten te besparen?

Hoeveel lucht zit er in jouw verzendverpakking?

Dagelijks gaan miljoenen pakketten de deur uit. Dit gebeurt met gemiddeld 50% lucht in de verpakking, wat leidt tot ergernissen bij de consument. Hoe zit dat met jouw verzendverpakking?

Bekijk hieronder de video en laat je inspireren!

Jouw CO2-uitstoot aanzienlijk verminderen?

Inhouse, op locatie, gaan we voor jou aan de slag. Zo schakelen en organiseren we snel. Welke vraagstukken over het verpakkings- of logistieke proces spelen binnen jullie bedrijf?

Bekijk hieronder de video en zie hoe wij kunnen meekijken!

Samen naar klimaatneutraal?

Wij hebben een nauwe samenwerking met Climate Neutral Group en zijn sinds 2022 klimaatneutraal gecertificeerd als organisatie. Daarnaast leveren wij ook klimaatneutrale verpakkingen aan klanten. Samen naar klimaatneutraal? Bekijk het stappenplan.

Wat gaat er in hoofdlijnen veranderen?

Wetgeving.

Op 30 november 2022 heeft de Europese Commissie voorstellen voor strengere regels voor verpakkingen en verpakkingsafval bekend gemaakt. De nieuwe PPWR regelgeving betekent een ingrijpende wijziging ten opzichte van de vorige richtlijnen en beslaat de hele levenscyclus van alle verpakkingen en verpakkingsafval. Deze PPWR regelgeving maakt integraal deel uit van de Green Deal en het New Circular Economy Action Plan van februari 2021.

Zullen we samen de processen onder de loep nemen?